ایثارگران دغدغه حفظ دین و وفاداری به انقلاب اسلامی دارند

به گزارش تا شهدا؛ ابراهیم طاهرنژاد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان به همراه اسدپور مشاور خود و حسنجانی رییس بنیاد شهرستان رشت روز یکشنبه ۱۲ مهر ماه با حضور در منزل جانباز مظفر بخشی و مادر شهیدان قناد با آنان دیدار و ملاقات کرد.
طاهرنژاد در این دیدارها ضمن تقدیر و تشکر و تجلیل از خانواده های شهدا و ایثارگران، اظهار داشت: شما مایه افتخار و عزت نظام جمهوری اسلامی هستید و اگر امروز ما توفیق خدمتگزاری به مردم  پیدا کرده ایم  به واسطه  ایثارگری شهدا و جانبازان و صبر و تحمل  و پایداری شما خانواده های ایثارگر است.
وی با تأکید بر اینکه شهدا و ایثارگران همواره دغدغه حفظ دین و وفاداری نسبت به آرمان‌ها، ارزش‌ها و اصول اسلام، انقلاب و امام شهدا را داشتند، گفت: همسران جانبازان و ایثارگران باید در زمان تربیت فرزندان خود به این دغدغه‌ها توجه ویژه و جدی داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا