​اهداء لوح تقدیر فرزندان شاهد وایثارگر به مدیرکل بنیاد آذربایجان شرقی

به گزارش تا شهدا؛ قبل از ظهر شنبه ۱۴ آذر۱۳۹۴ جمعی از فرزندان شاهد و ایثارگر به نمایندگی از همکاران شاغل خود در سازمان آتش نشانی تبریز با حضور در دفتر مدیرکل بنیاد استان از زحمات وی و همکاران اداره اشتغال ، که زحمات شبانه روزی در بهره مندی جامعه ایثارگری از فرصت های اشتغال کشیده اند با اهداء لوح تقدیر و تشکر کردند.
در این دیدار قاسم صمدیان مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران آذربایجان شرقی خدمات رسانی به خانواده های شاهد وایثارگر را وظیفه تمام پرسنل بنیاد شهید وامور ایثارگران و سایر نهادها و ارگانها بیان کرد و گفت : امنیت و آرامش ایران اسلامی به برکت از جان گذشتگی و خون فشانی شهدا و ایثارگران بوده و هر خدمتی که به خانواده های شاهد وایثارگر ارایه گردد در مقابل ایثار و از خود گذشتگی رزمندگان اسلام در ۸ سال دفاع مقدس و تمامی برهه های زمانی ، کم ارزش می باشد.
وی اشتغال فرزندان شاهد وایثارگر را در ادارات و نهادها منشاء خیر و برکت بیان کرد و گفت : فرزندان شهدا و ایثارگران شاغل در سازمان آتش نشانی همواره به تاسی از پدران بزرگوارشان همچنان آماده از جان خود گذشتگی و ایثار بوده و در جهت تامین امنیت و حفظ سلامت و آرامش جامعه از هیچ تلاشی فرو گذار نبوده و آماده جانفشانی در نجات هم وطنان در حوادث می باشند و این مایه افتخار و مباهات برای ما می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا