اخبار

امنیت و آسایش کشور مدیون خون شهداست

تا شهدا؛ امام جمعه پارس آباد، فرماندار، فرمانده سپاه و رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان و نماینده تیپ ۴۰ ارتش به منظور تجلیل و تکریم از جامعه گرانقدر ایثارگری، با خانواده های معظم شهیدان والامقام عادل و محمد محمدزاده، ترحم شاهی، امین باقری، کامل مختاری، بیت اله نظری، محمد الیاس زاده، مختارعلی اسدی، محمدرضا شیری، عزیز دلیر، براتعلی داداشی، هوشنگ اسوار، علی صمدی و آواد متوسلی دیدار کردند.
در این دیدار ها امام جمعه شهرستان پارس آباد، شهدا را اسوه ایثار و مقاومت عنوان کرد و امنیت و آسایش کشور را مدیون خون شهدا و صبر و استقامت پدران و مادران و خانواده شهدا و ایثارگران دانست.
فرماندار این شهرستان نیز گفت: ثمره خون شهیدان والامقام است که امروز در عرصه های بین المللی پیروزی را برای ما به ارمغان آورده و پیروی از ولایت از وصایای شهداست.
در این دیدارها مسئولین از نزدیک مسایل و مشکلات خانواده ها را بررسی کرده و نسبت به حل آن تصمیم های مقتضی اتخاذ شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا