اقتدار ایران مدیون خون پاک شهدا است

به گزارش تا شهدا؛ شهرام ثامنی با حضور درمنزل شهید رستمی ضمن تجلیل از پدر و مادر این شهید معظم، افزود: خون‌های پاک و مطهر عزیزان شما و همه کسانی که برای انقلاب باجان یا عزیزان خویش سرمایه‌گذاری کرده‌اند به ثمر نشسته است.
رئیس بنیاد خنداب ادامه داد: امروزه اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مدیون خون‌ پاک فرزندان شماست و تمامی مسئولان قدردان ایثار و فداکاری شما پدران و مادران والامقام شهدا هستند چرا که شهدا مرغان خوش الحان جنت الحسین(ع) هستند که هفت آسمان، بدان الحان مجذوب‌اند.
پدر شهید رستمی نیز ضمن خیرمقدم به رییس و پرسنل بنیاد خنداب درخواست رسید گی و توجه خاص به امور بهداشت و درمان خانواده‎ها شد و درادامه به بیان خاطراتی ازشهید پرداخت و گفت: محسن نه ساله بود که اولین نمازش رادیدم و شب‌ها نماز زیبایی می‌خواند، او کشاورزی می‌رفت و نمی‎گذاشت من کار کنم و می‌گفت «تو نباید کار کنی».
پدرشهید ادامه داد: روزی که می‌خواست برود جبهه آمد و رویم را بوسید گفت «بابا من می‌خواهم بروم جبهه تو ناراحت نیستی؟»، گفتم جهاد امر الهی است، به آموزش قم رفت و با سیدمهدی عبدی جانباز ۷۰درصد درکربلای ۵ با هم بودند و ۱۷ ساله بود که شهید شد.
مادر شهید درخصوص خصویات اخلاقی شهید، گفت: خوش اخلاق و آرام و صبور بود، همیشه به دیگران کمک می‌کرد و به همه احترام می‌گذاشت، هیچ فرقی میان فقیر و ثروتمند نمی‌گذاشت و با هر دوگروه یک برخورد داشت.
گفتنی است این دیدار روز يكشنبه ۲۳ آبان ۹۴ درمنزل والدین شهید واقع درروستای دهسد از توابع خنداب انجام شد.
پاسدار شهید محسن رستمی سال ۱۳۴۵ درروستای دهسد متولد و دراسفندماه ۱۳۶۵ و درسن ۱۷ سالگی درشلمچه بر اثراصابت ترکش به ناحیه قلب به درجه رفیع شهادت نایل شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا