اخبار

افتتاح گلزار شهدای ساماندهی شده چرام در دهه فجر

به گزارش تا شهدا؛ کرامت رواز عصر امروز در چرام با اشاره به ایام‌الله دهه فجر، به برنامه‌های این نهاد در دهه فجر اشاره کرد و عنوان داشت: در پنجمین روز از دهه مبارک فجر، همزمان با سراسر کشور، مراسم غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا در چرام برگزار خواهد شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران چرام همچنین از غبارروبی گلزار شهدا توسط بانوان خبر داد و ابراز کرد: دیدار و سرکشی از خانواده شهدای شاخص شهرستان که توسط استانداری معرفی می‌شود از برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران چرام است.
این مسئول با بیان اینکه در دهه فجر، افتتاح گلزار شهدای ساماندهی شده در برنامه‌ها قرار دارد، خاطرنشان کرد: این گلزارها عبارتند از گلزار شهدای آرند، گلزار سیدآباد، دره شیری و امیرولی که یک گلزار به نمایندگی از گلزارهای دیگر افتتاح می‌شود.
رواز تعویض پرچم‌های گلزارهای شهدا، نصب بنر، اجرای نمایشگاه عکس و تصویر از شهدا و ایثارگران و دعوت از خانواده شهدا در مراسم‌های دهه فجر و همچنین تجلیل از فرزندان شهدا را از دیگر برنامه‌های این نهاد دانست.
وی به عدم وجود روشنایی در گلزارهای شهدای شهرستان چرام اشاره داشت و تصریح کرد: در ایام‌الله دهه مبارک فجر و با حضور مسئولان استانی، طرح برق‌رسانی به گلزارهای شهدای شهرستان چرام نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا