
اخبار
اتمام ساماندهی ۶ گلزار شهدا روستاهای نیشابور
به گزارش تا شهدا؛ در دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی عملیات بهسازی گلزار شهدای گلبین از توابع بخش سرولایت نیشابور با حضور معاون استاندار و فرماندار شهرستان نیشابور، سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران، بخشدار و سایر مسئولین این شهرستان و بخش سرولایت پایان یافت.
در این مراسم حسن اندرابی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران نیشابور گفت: روستای گلبین واقع در ۱۰۰ کیلومتری نیشابور دو برادر شهید به نامهای غلام یحیی و ابوالفضل محمدی را تقدیم انقلاب و نظام اسلامی کرده است.
وی افزود: بهسازی گلزار این شهیدان غیورمرد شهریورماه آغاز و در دی ماه به اتمام رسید .
سرپرست بنیاد نیشابور گفت: با اجرای این طرح حدود ۱۲۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است که مبلغ ۴۵ میلیون ریال آن از محل اعتبارات دهیاری و مابقی آن از اعتبارات بنیاد هزینه شده است.
اندرابی گفت: با پایان یافتن عملیات این گلزار شهدا عملیات بهسازی گلزار شهدای روستاهای طالبی، سلطان میدان، عبداله گیو، بیدخان و کلاته حاجی به اتمام رسیده است، بر همین اساس بدون شک رسیدگی به امور گلزارهای شهدا کمترین خدمتی است که میتوان در راستای تجلیل از شهدا انجام داد.