اخبار

آرامش، تعامل و تلاش مضاعف اساس کار خادمین خانواده های شاهد و ایثارگر قرار گیرد

به گزارش تا شهدا؛ با حضور مدیرکل، معاونین و روسای بنیادهای تابعه استان خراسان جنوبی، همایش فصلی معاونین ستاد و مدیران بنیادهای تابعه استان خراسان جنوبی در محل سالن جلسات اداره کل بنیاد شهیدو امور ایثارگران خراسان جنوبی برگزار شد.
در این جلسه که با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی همراه بود، حجت الاسلام معصومی، ضمن عرض خیرمقدم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا، و آرزوی صحت و سلامتی برای مقام معظم رهبری و طول عمر با عزت ایشان، و ضمن تبریک سی و هفتمین طلیعه پیروزی انقلاب اسلامی، با اشاره به برنامه های برنامه ریزی شده در جهت گرامیداشت دهه فجر و همچنین برنامه های ۲۲ اسفند،روز شهید در استان خراسان جنوبی افزود: به یاری خداوند تبارک و تعالی، مراسم میهمانی لاله ها و غبارروبی مزار مطهر شهدا در سراسر شهرستان های تابعه استان بصورت همزمان و در روز پنجشنبه مورخ ۱۵/۱۱/۹۴ در ساعت ۱۵ برگزار خواهد شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی در ادامه با اشاره به سعی و تلاش خادمین خانواده های شاهد و ایثارگر در برابر جامعه هدف خویش گفت: انشاالله سه محور آرامش، تعامل و تلاش مضاعف، در دستور و اساس کار کارکنان این نهاد ارزشمند قرار گیرد.
حجت الاسلام معصومی به اجرای بهتر طرح سپاس(مراجعه خادم به مخدوم) و مراجعه بیشتر به خاندان معزز ایثارگری، اشاره کرد و افزود: طرح سپاس با پیگیری بیش از پیش دنبال شود و مشکلات خاندان معظم شاهد و ایثارگر بهتر و بیشتر مورد بررسی قرار گرفته شود.
برگزاری کلاس آموزش هاتف و سیستم سجایا، آموزش سایت ایثار و خبر نویسی توسط کارشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و کلاس آموزشی امنیت فضای مجازی توسط نماینده اداره اطلاعات استان، از دیگر برنامه های این همایش نیز بود. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا